Sprzymierzeńcy i wrogowie cholesterolu
Z lek. med. Ewą Matyską-Piekarską, internistą oraz dietetykiem z Europejskiego Centrum Leczenia Otyłości Dzieci i Dorosłych rozmawia Magdalena Próchnicka.
czytaj więcejZ lek. med. Ewą Matyską-Piekarską, internistą oraz dietetykiem z Europejskiego Centrum Leczenia Otyłości Dzieci i Dorosłych rozmawia Magdalena Próchnicka.
czytaj więcejNieprzebrana ilość warzyw, owoców, produktów zbożowych, mięs i wiele tysięcy różnorodnych produktów spożywczych to bogate źródła energii. W jadłospisie współczesnego człowieka dominuje jednak żywność przetworzona ...
czytaj więcejŚwięta Bożego Narodzenia to czas wyjątkowy – dni wypełnione wspaniałą, rodzinną atmosferą, okazja do spotkania z bliskimi. Niestety, dla niektórych osób są związane również z ...
czytaj więcejZ mgr inż. Urszulą Pierchałą, dietetykiem z Gabinetu Medycznego ZUSANLI w Warszawie rozmawia Magdalena Jarosz
czytaj więcej